Yritys

Vuonna 1998 perustettu perheyritys Tavara Trading on toimistokalusteiden täyden palvelun kauppa.

Meiltä löydät laadukkaat käytetyt, uudet sekä esittelykäytössä olleet huonekalut sekä toimistokalusteet.

Vantaan Korsossa sijaitsevasta myymälästämme löytyy mm. Iskun, Kinnarpsin, Martelan ja EFG:n käytettyjä kalusteita. Asiakkainamme on sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.

Koko toimitilan kalustus yhdestä paikasta

Tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen. Olemme keskittyneet vain laadukkaisiin ja hyväkuntoisiin kalusteisiin, joiden keski-ikä pyörii viiden vuoden hujakoilla. Myymälämme ja varastomme sijaitsevat samassa osoitteessa ja ovat kooltaan yhteensä 2300 neliötä. Samoissa tiloissa toteutamme myös kalusteiden räätälöintiä asiakkaiden tarpeiden mukaan yhdessä verhoilijan ja puusepän kanssa.

Osa kalusteista on uudenkarheita, sillä esimerkiksi esittelykäytössä olleita ja leasing-palautettuja kalusteita on yleensä käytetty hyvin vähän.

Valikoimamme vaihtelee ja liikkuvuus kalusteillamme on suuri. Päivitämme verkkokauppaamme myytävien kalusteiden valikoimaa, mutta liikkeestämme löytyy myös yksittäisiä kalusteita sekä erilaisia lisävarusteita edullisin hinnoin. Parhaiten tutustut koko valikoimaamme tulemalla käymään paikan päällä. Tervetuloa tutustumaan edullisiin laatukalusteisiin!

Jo yli kaksikymmentä vuotta tyytyväisiä asiakkaita!